Webinár – Ako previesť klientov obdobím krízy

V spolupráci so Združením pre kariérové poradenstvo a rozvoj kariéry a Euroguidance sme pripravili Webinár pre kariérových poradcov z rôznych sektorov.

Združenie pre kariérové poradenstvo a rozvoj kariéry a centrum Euroguidance Vás pozývajú na webinár “Ako previesť klientov obdobím krízy – špecifiká súčasného trhu práce”, ktorý sa uskutoční 16. júna o 16:00.

Webinár je určený kariérovým poradcom zo všetkých sektorov vrátane konzultantov z personálno-poradenských spoločností.

Účastníci webinára sa dozvedia viac o:

  • špecifikách súčasnej situácie na trhu práce (hrozby a príležitosti)
  • intervenciách a podpore klientov v období krízy na trhu práce
  • praktických radách a tipoch pre klientov, ako uspieť v narastajúcej konkurencii na trhu práce (t. j. pokročilé metódy vyhľadávania, úspešná sebaprezentácia atď.) a ako efektívne využiť čas v období hľadanie si práce

Na webinári takisto vystúpia manažéri oddelení ľudských zdrojov, ktorí predstavia, akými opatreniami zamestnávatelia reagujú na súčasnú situáciu a k akým zmenám došlo v nábore nových zamestnancov.

Registrácia na webinár je možná prostredníctvom nasledujúceho odkazu: https://www.erasmusplus.sk/index.php?sw=98&id_akcie=189 

Počet miest je limitovaný.

Účasť na webinári je bezplatná.

Registrovaným účastníkom bude pred začiatkom webináru zaslaný email s odkazom na pripojenie a bližšími inštrukciami. Účasť si vyžaduje počítač alebo mobil so stabilným internetovým pripojením.

O lektorke:

Renáta Máčaiová – 12  rokov pôsobila v nadnárodnom prostredí personálno-poradenských spoločností, kde viedla tímy konzultantov pre firemných klientov z rôznych sektorov. V súčasnosti sa venuje individuálnemu kariérnemu poradenstvu a koučingu a projektom v oblasti výberov na senior manažérske pozície.